Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

Treffpunkt - møteplass for barn og unge i Kongsvinger

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som er etterlatte.

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen.

Om Treffpunkt:

Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. Her treffer de trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele.

Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser: Det er greit å snakke mye og høyt, det er greit å snakke lite og lavt. Det er greit å snakke om sykdom, savn og sorg, men også om forventning og håp. Og alt mulig imellom.

Det er lov å le og ha det gøy! På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter. Barna er med på å bestemme. Noen ganger er det ut på tur, og mat må man alltid ha: varm mat, brødmat eller kveldsmat på bålet kanskje?
 

Treffpunkt i Kongsvinger:

  • Arrangeres annenhver torsdag i partallsuker og varer i to timer, klokka 17.30 - 19.30.
  • Møteplass er Frivilligsentralen (Kroa ved Rådhus-Teatret) Storgata 16, med mindre annet er annonsert.
  • Treffpunkt blir ledet av frivillige voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest. 

Ta kontakt med kreftkoordinator i Kongsvinger kommune på telefon  485 01 326 dersom du vil være med.

Planlagte datoer: 8. mars, 22. mars, 19. april, 3. mai, 31. mai 

Informasjon fra Kreftforeningen om Treffpunkt .

Sist oppdatert: 09.02.2018 08:06
Tekst: 
Foto: 
Topp