Hovedmeny Innhold Relatert stoff Undermeny Forsiden

- Lærer, Marikollen barneskole

Er du barnas drømmelærer?

Hver eneste dag gjør våre lærere i skole og barnehage en iherdig innsats for å hjelpe våre barn å nå sine drømmer og mål. Nå trenger vi enda flere som kan bidra til å skape og oppfylle drømmer.

Marikollen skole er 12 år og ligger vakkert til øverst i Lia med flotte uteområder. Kongsvingerskolen har eleven som ressurs som grunnverdi, og vår visjon er at alle elever skal være vinnere i en global verden. Satsningsområder er klasseledelse og skolevandring. Vi er med i Hedmark fylkes FoU-prosjekt «Kultur for læring», og bruker læringsbrett i undervisningen. Skolen har ca. 300 elever og 43 ansatte.  

Arkivsak-ID: 18/1296

Lærer, fast stilling, 100 %

Formell kompetanse

  • Allmennlærer/grunnskolelærer

Personlige egenskaper

  • Har god faglig kompetanse og spiller på lag med elever og lærere
  • Er utadvendt, initiativrik og selvstendig
  • Er åpen for nytenkning
  • Er interessert i digitale medier og den digitale utviklingen
  • Liker travle arbeidsdager og et aktivt arbeidsmiljø

Personlig egnethet blir spesielt vektlagt.

Hos oss vil du finne

  • Gode muligheter for utvikling
  • Motiverte og kompetente medarbeidere

Annet

Politiattest må framlegges før tiltredelse.

Kongsvinger kommune ønsker å gjenspeile befolkningen for øvrig og være en mangfoldig organisasjon. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, etnisitet eller funksjonsevne oppfordres til å søke.

Informasjon

Rektor -  Arne Nøkling, tlf. 922 68 017.

Søknad

Kongsvinger kommune ønsker å motta alle søknader elektronisk og ber søkerne benytte vårt elektroniske søknadsskjema på https://e-skjema.no/kongsvinger/. Søknaden må merkes med stillingens arkivsak-ID. Attester og vitnemål tas med til eventuelt intervju. 

Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven.  Hvis det etter kommunens vurderinger ikke foreligger en særskilt grunn til unntak, vil søkerlisten bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Søknadsfrist: 20. juni 2018.

 

Sist oppdatert: 13.06.2018 12:42
Tekst: 
Foto: 
Topp